previous arrow
next arrow

Empresa d'ascensors multimarca

Dissenyem, fabriquem i mantenim ascensors des de 1909

Ascensors ERSCE

Amb més de 110 anys d’història com a ascensoristes, ens dediquem al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment d’ascensors conservant el nostre caràcter familiar i català.
 

Ens sentim orgullosos de facilitar el moviment de les persones a tota mena d’edificis d’Espanya, centrant-nos especialment en la ciutat de Barcelona i voltants. Som una empresa d’ascensors a Barcelona, però podem operar a tota Espanya. Oferim tota mena de productes i serveis.

Clientes de ERSCE
Seu

La nostra oficina central es troba a Barcelona

Comunitats

Cuidem els ascensors de comunitats de veïns

Adaptabilitat

Experts a donar solucions d'elevació personalitzades

Movilitat

Movem més d'1 milió d'usuaris cada dia a Barcelona

Serveis

Immediats i de qualitat les 24h els 365 dies de l'any

Clients

Treballem per a grans empreses i administracions públiques

Els nostres serveis

Amb una alta experiència en aquest àmbit, li podem oferir les millors solucions en tots els serveis per a ascensors i equips de transport vertical en tot el territori nacional.

Mantenimiento ascensores

Revisi la millor variant de manteniment preventiu per al seu ascensor, amb la finalitat d’allargar la seva vida útil. Treballem amb qualsevol marca d’ascensors. Tenim manteniment multimarca d’ascensors.

Modernización ascensores
Descobreixi si el seu ascensor funciona com deu. Identifiqui els problemes i permeti’ns oferir-li les solucions.
Instalación ascensores

Sigui en construcció d’obra nova o en edificis antics, ens encarreguem de totes les etapes. Som fabricadors d’ascensors a mida.

Ascensores a medida

Dissenyem i construïm l’ascensor perfecte per al teu espai i estil, combinant funcionalitat, estètica i seguretat.

Els nostres productes

A Ascensors ERSCE utilitzem la millor qualitat en els materials per a poder oferir als nostres clients una alta gamma de productes, des d’ascensors amb fossat reduït fins a ascensors inclinats. Això és possible gràcies a la nostra alta experiència i professionalitat, que ens permet adaptar-nos segons les necessitats de cada projecte. Podem convertir-nos en el teu proveïdor d’ascensors.
 

A continuació trobarà una llista interactiva dels productes que la nostra empresa d’ascensoristes ofereix. Si li interessa, pot prémer el botó en cada fotografia per a veure més informació i imatges.

Dissenys exclusius

Cada projecte és un món, per això oferim una personalització completa com a fàbrica d’ascensors

Prestacions al màxim nivell

Som una empresa d’ascensors que utilitza la tecnologia més moderna i eficient que existeix en el mercat

Els nostres clients ens avalen

Treballem per a tota mena d’edificis, des del més petit fins al més emblemàtic. Això ens has permès obtenir la màxima experiència en tota mena de projectes segons les necessitats especials de cada client. Sense cap dubte, sempre trobem solucions flexibles i personalitzades per a tu.

Personalització total

Ens adaptem a les teves necessitats

Sobre nosaltres

En el transcurs d’aquest llarg segle de trajectòria empresarial, Ascensors ERSCE ha desenvolupat amb èxit les dues línies de negoci que la caracteritzen: Disseny i execució de projectes de transport vertical i manteniment d’aquesta mena d’instal·lacions, oferint un servei personalitzat i pròxim com a ascensoristes.

Orgullosos del nostre equip

A Ascensors ERSCE hem creat un ambient de treball que destaca per fer i donar el millor per a tots: per als clients, els proveïdors i els treballadors.

Gràcies a tots ells som el que som avui dia, i després de més de 110 anys, sabem la importància d’això. És l’única manera de poder anar superant-nos en cada nou projecte i servei, amb treball i constància.

Empresa de ascensores
ANYS D'EXPERIÈNCIA
EDIFICIS MONUMENTALS
TRANSPORT PÚBLIC
EDIFICIS OFICIALS

Últimes notícies

Desplaça cap amunt