Ascensors a mida

Estàs buscant una solució a mesura per a instal·lar un ascensor en un espai limitat o amb una forma única? A ERSCE Ascensors, som experts en proporcionar solucions d’ascensors a mesura.

Reptes de la instal·lació d’ascensors a mesura

Instal·lar un ascensor és un desafiament considerable, especialment en edificis històrics amb poques possibilitats de fer obra o habitatges unifamiliars on l’espai pot ser limitat. No obstant això, el nostre equip tècnic expert és aquí per a assessorar-te.

Optimitzant espais per a ascensors a mesura

El nostre equip considerarà totes les particularitats del teu espai, des de buits d’escala fins a patis interiors i exteriors, fins i tot la redistribució dels espais existents per a la instal·lació de l’ascensor. No sempre és possible instal·lar un ascensor exterior.

Ascensores a medida

Innovació en ascensors a mida

Gràcies a les millores tecnològiques, és possible fabricar ascensors totalment a mesura en espais realment reduïts o amb formes inusuals. Tenim solucions per a cada repte.

Ascensors pneumàtics a mesura

Els ascensors pneumàtics són una solució perfecta per a espais estrets. Aquests ascensors cilíndrics poden instal·lar-se en un espai de dimensions molt reduïdes.

Ascensors sense cambra de màquines

Els nostres models d’ascensors sense cambra de màquines eliminen la necessitat d’un espai addicional per al motor i l’equip electrònic de l’ascensor. Els ascensors sense fossat també són rellevants quan hi ha poc espai disponible en el qual instal·lar un elevador.

Ascensors estrets

Sabem que no sempre es poden utilitzar les mesures d’ascensors estàndard, i per això, podem adaptar les mesures de l’ascensor al buit de l’edifici, ja que treballem amb ascensors de totes les mesures.

Treballs destacats d’ascensors a mesura

Ascensor a mesura per al Palau de Gaudí a Astorga

Atès que estem treballant amb una edificació reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat, la nostra labor ha d’honrar i preservar la seva estructura original. Aquesta particularitat ens impedeix la instal·lació d’un ascensor estàndard, per la qual cosa optem per la fabricació i implementació d’un ascensor personalitzat, dissenyat a mida per a adaptar-se fidelment a les característiques arquitectòniques úniques del palau.

Ascensor a mesura muntat a COAC

Estem immensament orgullosos com a equip d’haver creat un ascensor que fusiona la bellesa estètica i la funcionalitat d’una forma inigualable. Mitjançant la integració d’operadors i mecanismes invertits, interruptors sense fils i una cabina sense cable de maniobra, hem aconseguit la transparència essencial per a donar vida a “Panoramix, l’ascensor invisible”.

Ascensors residencials personalitzats

Podem instal·lar un ascensor residencial o ascensors unifamiliars per a dues persones en un buit de menys d’un metre quadrat. A més, fabriquem cabines d’ascensors amb dimensions personalitzades, adequades per a transportar des d’una única persona fins a una cadira de rodes amb un acompanyant. Sempre complim amb la normativa vigent perquè no tinguis cap mena de problema. Hem solucionat aquest problema en molts edificis residencials. Quan no hi ha lloc, és millor comptar amb un fabricant d’ascensors a mida.

01.

Estudi i planificació

Es realitza una anàlisi de trànsit per a assessorar-lo en la quantitat, variants i característiques dels equips de transport vertical que després fabriquem a mesura.

02.

Disseny estètic i funcional

Els equips, a més de respondre a les necessitats de mobilitat, tenen una aparença adequada al disseny de l’edifici i les mesures.

03.
Instal·lació i muntatge

Aquesta etapa es realitza en el menor temps possible, reduint les interferències en el treball d’altres empreses en l’obra.

04.
Verificació exhaustiva

Abans de la posada en marxa, el nostre equip tècnic realitza una revisió dels elements de seguretat instal·lats. Un servei clau en mà (encara que no tingui clau).

Ascensor adaptado a la medida

Compromís ERSCE amb els ascensors a mida

A Ascensors ERSCE, adaptem cada ascensor a les necessitats del client. Des de la instal·lació fins al manteniment, ens assegurem que el teu ascensor funcioni de manera segura i eficaç.

Si necessites un ascensor a mida, Ascensors ERSCE és la teva solució de confiança. Contacta amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació sobre els nostres serveis d’ascensors a mida.

Kit Eco-Eficient

Mesures encaminades a reduir el consum energètic

Atenció pròxima i de qualitat

Som especialistes en la construcció d’ascensors a mida.
Oferim assessorament durant tot el procés d’instal·lació.

Altres serveis

Instal·lació d'ascensors

Sigui en construcció d'obra nova o en edificis existents, ens encarreguem de totes les etapes.

Manteniment d'ascensors

Revisi la millor variant de manteniment preventiu per al seu ascensor, amb la finalitat d'allargar la seva vida útil.

Modernització d'ascensors

Descobreixi si el seu ascensor funciona com deu funcionar. Identifiqui els problemes i permeti'ns oferir-li les solucions.

Sol·licitud de pressupost per a ascensor a mida

La sol·licitud d’un pressupost no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt