Ascensors amb fossat i escapament ultrareduït

Tecnologia d'avantguarda si el fossat de l'ascensor és reduït

Ascensor hidràulic amb tir directe lateral i amb un disseny especial de xassís i cabina que permet la possibilitat de col·locació de l’ascensor en edificis existents amb problemes per a poder disposar d’un fossat i una altura lliure de l’última parada reglamentaris.

També existeix la possibilitat de realitzar aquesta obra amb un ascensor elèctric SCM – ECONPAC (ascensor sense sala de màquines) amb una solució de cable especial. En molts casos s’opta per un ascensor circular, però no és l’única opció.

El disseny únic d’aquest model fa possible la col·locació de l’ascensor en edificis amb un fossat ULTRAREDUÏT de tan sols 100 mm i amb una altura lliure en l’última parada de tan sols 2470 mm. Accepta qualsevol de les combinacions següents: Un sol embarcament, doble embarcament a 90è i doble embarcament a 180è.

Hi ha molts edificis sense buit que necessiten un ascensor, digues-nos les mesures del buit de l’ascensor i estudiarem el teu cas per a personalitzar una solució.

Ascensors sense fossat i amb escapament ultrareduït

Experts en instal·lar ascensors en molt poc espai

Altres productes

Sol·licitud de pressupost per a ascensor sense fossat o amb fossat reduït

La sol·licitud d’un pressupost no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt