Ascensors Elèctrics SCM - ECONPAC

Un ascensor elèctric sense cambra de màquines

Altament eficient i funcional​

ECONPAC és el nostre ascensor elèctric SCM (ascensor sense sala de màquines), amb motor de baix consum recolzat en les guies. No necessita bigues auxiliars en el buit i transmet totes les càrregues directament al fossat evitant sobrecàrregues en l’edifici.

Aquest ascensor electromecànic té un disseny especial de xassís de cabina inspirat en ascensors d’alta velocitat aconseguint una perfecta alineació de les càrregues amb les guies, augmentant el rendiment mecànic i disminuint el desgast de guiadors.

Kit Eco-Eficient

Mesures encaminades a reduir el consum energètic

Gràcies al sistema de tracció mecànica amb una màquina Gearless, tir centrat i variador de freqüència, aconseguim un ascensor més eficient energèticament en cas d’estar en moviment.

Però a més, el nostre ascensor ECONPAC, té el sistema Estand-by que permet apagar totes les llums de cabina i sistemes elèctrics de l’ascensor quan ningú l’utilitza.

Possibilitat d'adaptació a edificis existents amb problemes d'escapament o fossat reduït.

Eficiència energètica i mecànica

L’ascensor elèctric munta un sistema equilibrat

Altres productes

Sol·licita pressupost per a instal·lar un ascensor elèctric

La sol·licitud d’un pressupost no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt