Ascensors amb Gran Trànsit

Ascensors per a trànsit massiu

Ascensors elèctrics amb o sense cambra de màquines composats per materials i components degudament estudiats i dimensionats per a permetre i poder oferir al client un transport d’alt trànsit en tot moment.

Màquina compacta

Maquinària de baix consum dimensionada per a un alt nombre d’arrencades hora i un rendiment màxim constant.

Control total

Maniobres combinades d’altes prestacions que incorporen sistemes intel·ligents per a aparcament dels grups d’ascensors en funció del trànsit de l’edifici.

Sistema precís i suau

Xassís de cabina i contrapès amb rodadores de goma autoajustables per a evitar qualsevol mena de vibració en cabina a causa de l’alta velocitat.

Seguretat abans de res

Portes de pis i cabina dimensionades per a suportar un trànsit intens que incorporen sistemes d’obertura anticipada.

Ascensor per a transport públic

Els nostres ascensors de gran trànsit estan pensats per a poder estar integrats adequadament i poder oferir una constant utilitat a la xarxa de persones que utilitzen el transport públic.

Hem treballat amb diferents empreses de transport públic, com FGC o TMB, creant aquest tipus de sistemes i treballant constantment en el manteniment preventiu, garantint així la seguretat en la seva utilització en tot moment.

Ascensors amb rendiment constant

Movem més d’un milió de persones cada dia

Altres productes

Sol·licitud de pressupost

La sol·licitud d’un pressupost no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt