Ascensors hidràulics

Ascensors oleodinàmics

Elegants i còmodes

Sistema compost d’un pistó d’impuls oleodinàmic i d’un grup de vàlvules. El seu principal avantatge és la senzillesa dels seus components, la qual cosa permet que l’adaptació a espais petits sigui molt més viable i senzilla.
 
Aquests ascensors hidràulics tenen un disseny que facilita tant la integració com l’adaptació a qualsevol edifici existent. La seva alta versatilitat i disseny adaptable permeten la possibilitat d’instal·lar-ho en edificis en els quals no es pugui disposar d’un fossat i/o una altura de l’última parada reglamentaris.
 

Així mateix, existeix la possibilitat d’integració en edificis amb alt valor patrimonial que requereixin un ascensor que satisfaci les necessitats de transport vertical amb el mínim impacte visual en l’edifici.

  • Adequats per a càrregues pesades
  • No ocupen massa espai, l’elecció d’ascensors per a espais reduïts
  • Es poden construir sense cambra de màquines
  • Menys costos de manteniment

Experts en ascensors hidràulics

A ERSCE, som experts en la instal·lació i manteniment d’ascensors hidràulics. La nostra àmplia experiència ens posiciona com a líders en el mercat, oferint solucions de mobilitat eficients i segures. Si estàs buscant un ascensor hidraúlico a preu competitiu sense comprometre la qualitat, estàs en el lloc adequat.
 
Els nostres ascensors oleodinàmics representen la combinació perfecta de tecnologia i disseny, garantint un funcionament suau i silenciós. A més, comptem amb una gamma especialitzada d’ascensors per a espais reduïts, ideals per a edificis antics o construccions amb limitacions d’espai. I si busques una estètica moderna, els nostres ascensors transparents són l’opció perfecta, oferint vistes panoràmiques sense renunciar a la seguretat.
 

A ERSCE, també oferim solucions per a necessitats específiques, com a muntacàrregues hidràulics i muntacotxes hidràulics, dissenyats per a suportar càrregues pesades amb facilitat. I si tens un projecte especial, els nostres ascensors hidràulics per a cases i sistemes sense fossat són ideals per a instal·lacions personalitzades.

Confia en ERSCE per als teus projectes de mobilitat vertical. Contacta amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-te a trobar l’ascensor hidràulic perfecte per al teu espai.

Instal·lació senzilla

Ascensors que s’adapten fàcilment a espais reduïts

Altres productes

Sol·licitud de pressupost per a ascensor hidràulic

La sol·licitud d’un pressupost o preu d’un ascensor hidràulic no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt