Ascensors panoràmics a Barcelona

L'ascensor panoràmic és una aposta segura

A ERSCE creem ascensors que combinen estètica, funcionalitat i confort. Els nostres ascensors panoràmics fonen elements bàsics amb acabats de vidre, amb un gran impacte visual.

Aquests sistemes es creen des d’un inici per a adaptar-se perfectament al disseny arquitectònic de l’edifici i posseeixen gran caràcter quant al seu disseny. És el nostre concepte de transparència, que combina elements de qualitat per a un resultat d’agradable impacte estètic. Mai abans havies pensat que un ascensor panoràmic de vidre podria ser tan bonic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
EADA_024

Ens encarreguem de tot el procés

El nostre ascensor panoràmic pot representar la solució definitiva per a aquelles necessitats de millora de la mobilitat vertical en llocs públics i espais privats a través d’una oferta integrada que acompanyarà al client pas a pas, des de les primeres inspeccions, al procés tècnic i d’autorització.

Podràs triar la forma que vulguis per al teu ascensor de vidre, ja que també està disponible com a ascensor circular. Tindràs els elevadors panoràmics de major qualitat del mercat.

Dissenyem ascensors transparents estàndard, i també de luxe

Ascensors panoràmics Premium

Ascensors de luxe, els nostres millors ascensors panoràmics

A més dels clàssics ascensors panoràmics estàndard també comptem amb ascensors de luxe, els ascensor panoràmics prèmium. Són ascensors amb la millor qualitat del mercat. Que poden ser ascensors panoràmics d’exteriors o d’interiors.

Ascensor hidràulic amb tir directe central enterrat i amb xassís i portes per sota de cabina per a poder disposar d’una cabina totalment panoràmica sense cap instal·lació elèctrica visible.

Comunicació elèctrica de la cabina amb la sala de màquines eliminant la mànega de maniobra penjant en el buit.

Sense necessitat de treballs de manteniment del buit des de la cabina aconseguint amb això complir la norma EN 81-20/50 tenint un escapament mínim de 2300 mm.

Possibilitat de sortida a la terrassa de l’edifici sense cap volum addicional a l’exterior en tenir les guies per sota de l’última parada.

Estètica i tecnologia d'avantguarda per al teu ascensor panoràmic

La connexió perfecta i el màxim confort

Altres productes

Sol·licita pressupost per a un ascensor panoràmic

La sol·licitud de preu d’un ascensor panoràmic no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un professional de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt