Ascensors per a cases i habitatges unifamiliars

Instal·lem ascensors oleodinàmics i ascensors elèctrics en habitatges i cases unifamiliars. En general, solen ser de poc recorregut. I si no tens molt lloc fins i tot podem instal·lar ascensors unifamiliars sense fossat.
 
Quant costa instal·lar un ascensor per a casa? El preu dels nostres ascensors unifamiliars és assequible i sempre comptaràs amb tots els avantatges:

Ascensors unifamiliars que s'adapten a l'espai disponible

Antigament el preu d’un ascensor domèstic era una cosa prohibitiva. En l’actualitat ja no suposa un problema per a la majoria de les famílies i permet, sense haver de mudar-se a un habitatge nou, que tota la família pugui gaudir al 100% de la llar. Només el que suposa la mudança, sobrecost i trauma de mudar-se ja amortitza la inversió.

A més, no sempre serà necessari instal·lar un ascensor a mida a casa teva, sinó que, en moltes ocasions, podria ser suficient amb un pujaescales. A ERSCE som professionals en solucions d’elevació per a la llar i sempre estudiem el cas per a solucionar el teu problema de la millor forma possible.
 
Comptem amb una àmplia gamma d’ascensors per a habitatges particulars i portem instal·lant ascensors per a cases des de l’any 1909. Tenir un ascensor en un habitatge unifamiliar canvia per complet la teva experiència. A més, ens adaptarem a l’espai, ja que també treballem amb ascensors unifamiliars sense fossat.
 
D’altra banda, també podem instal·lar muntacàrregues per a casa, elevadors per a casa, etc. Ho fem tot, ascensors individuals, ascensors per a xalets, ascensors petits per a cases, etc. I utilitzem tota mena de solucions com a ascensors exteriors per a cases, ascensors monofàsics, etc. Tot dependrà de l’estudi que fem i aquí podràs saber el preu del teu ascensor unifamiliar per a després decidir. Instal·lar un ascensor a casa gairebé sempre és més econòmic que canviar-se d’habitatge.
 

Aquests són els passos que seguim a ERSCE

01.
Seguretat

Hem estudiat de manera exhaustiva l’estructura dels elevadors d’habitatges perquè garanteixin els màxims nivells de seguretat en un ascensor.

02.
Versatilitat decorativa

Podem dotar l’unifamiliar de les mateixes característiques decoratives que un ascensor convencional (qualsevol model de cabina, portes automàtiques, etc).

03.
Optimització de l'espai

Els nostres ascensors per a xalets funcionen en qualsevol endoll monofàsic 220 V i tenen un aprofitament del buit de fins a un 80%.

04.
Emergència
Equipem els nostres ascensors individuals amb un sistema de rescat que permet evacuar als passatgers encara sense subministrament elèctric.
A ERSCE som especialistes en la instal·lació d’ascensors per a cases i habitatges unifamiliars. Els nostres ascensors domèstics estan dissenyats per a adaptar-se a qualsevol espai, incloent-hi xalets i cases particulars. Amb una àmplia gamma d’elevadors individuals i muntacàrregues per a casa, oferim solucions a mesura per a cada llar.
 
Cerques una solució de mobilitat que combini estètica i funcionalitat? Els nostres ascensors sense fossat i elevadors domèstics sense fossat són l’opció ideal. A més, oferim preus competitius i pressupostos ajustats perquè la instal·lació del teu ascensor unifamiliar o muntacàrregues domèstic no suposi una càrrega econòmica. Consulta les nostres opcions i descobreix per què som líders en ascensors econòmics per a cases. Truca’ns!

Demana'ns preu per al teu ascensor domèstic

Perquè la teva família pugui gaudir de tota la llar al complet

Altres productes

Sol·licita pressupost per al teu ascensor unifamiliar

La sol·licitud de preu per a un ascensor domèstic no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt