Acord tancat en el Palau de Gaudí a Astorga

El Palau Episcopal d’Astorga és un edifici situat a Astorga, Espanya. Va ser dissenyat pel famós arquitecte Antoni Gaudí i construït a principis del segle XX. Es tracta d’un edifici impressionant i únic en el seu estil, que combina elements gòtics i modernistes. És considerat un dels millors exemples de l’arquitectura modernista a Espanya i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El palau es troba a la part alta de la ciutat d’Astorga, prop de la catedral. Compta amb una façana imponent i elaborada, amb torres i finestres de disseny únic. La majoria de la façana està coberta de taulells de colors, que li donen un aspecte molt característic.

L’interior del palau també és impressionant, amb una gran quantitat de detalls artístics i decoratius. Es poden veure elements gòtics com a arcs de mig punt i finestres d’estil gòtic, així com característiques modernistes com a mosaics i relleus. El palau també compta amb un jardí i una terrassa amb vistes impressionants de la ciutat.

A la foto, tenim en el centre al Director del Palau, Víctor Manuel Murias Borrajo, juntament amb l’equip d’Ascensors ERSCE per a Ascensors Especials en Edificis Singulars, el nostre Director Comercial a l’esquerra de la imatge, Jorge Suris, i el nostre Director Tècnic a la dreta, Lluís Vallvey, després de la visita realitzada per a la presa de dades i planificació de treballs.

Una vegada més, l’experiència d’una empresa centenària com ERSCE ha donat els seus fruits, i hem tancat un acord de col·laboració per a la instal·lació d’un ascensor en una de les torres del Palau. Anteriorment, l’empresa ja havia instal·lat maquinària en edificis de Gaudí com La Sagrada Família i la Casa Batlló.

Al ser una construcció declarada Patrimoni de la Humanitat, la nostra intervenció ha de respectar la construcció inicial. Aquesta característica fa que no es pugui instal·lar un ascensor estàndard i es realitzi la fabricació i instal·lació d’un ascensor dissenyat a mida per a adaptar-se a les característiques arquitectòniques del palau.

Gaudí ho va deixar preparat perquè un futur es pogués col·locar un ascensor.

Desplaça cap amunt