Ascensor al desconegut en el Palau d’Astorga

A ERSCE, ens complau compartir amb vostès una emocionant actualització sobre el nostre ascensor instal·lat en el Palau d’Astorga, obra mestra d’Antoni Gaudí. Després de l’anunci inicial d’aquesta innovadora implementació, us vam mostrar un vídeo que mostra la sofisticació i eficàcia del nostre ascensor en acció.

Aquest 29 d’abril, se celebra la inauguració oficial, on l’ascensor demostrarà la seva capacitat per a aconseguir nous nivells, prèviament inaccessibles dins del palau. Aquest avanç no sols reflecteix el nostre compromís amb l’accessibilitat i la conservació del patrimoni, sinó que també marca un nou capítol en l’experiència del visitant.

A més, el pròxim 1 de maig, revelarem el que es troba en aquests nous nivells superiors. Quins secrets i vistes inèdites esperen allà dalt? Estem entusiasmats per descobrir-ho al costat de tots vostès.

Els convidem a continuar atents a les nostres actualitzacions. En ERSCE, continuem elevant expectatives i superant límits, millorant cada espai que toquem amb innovació i cura.

Desplaça cap amunt