Conveni de Patrocini Ascensors ERSCE – Tennis Llafranc

Foto: El nostre Director – Gerent Sr. Antonio M. Sagalés Boixeda i el President del CTLL Sr. Josep Lluís Marcó.

El passat 12 de desembre es va signar a les oficines de ERSCE un nou conveni de Patrocini amb el Club Tennis Llafranc per als pròxims 2 anys.

Tennis Llafranc és un club de tennis situat a Llafranc, una localitat costanera a la comarca del Baix Empordà, a Catalunya, Espanya. És un club esportiu que compta amb una àmplia varietat d’instal·lacions i serveis per a la pràctica del tennis.

El club compta amb una gran quantitat de pistes de tennis a l’aire lliure, 6 pistes de pàdel, piscina i un gimnàs. A més, ofereix classes de tennis per a tots els nivells i edats, tant per a nens com per a adults. També compta amb una escola de tennis per a joves talents i un equip de competició.

El club de Tennis de Llafranc és un lloc ideal per a gaudir del tennis i millorar les teves habilitats en aquest esport, sigui de manera individual o en companyia d’amics i familiars. És una opció molt popular a la zona a causa de la qualitat de les seves instal·lacions i la professionalitat del seu personal. Si et trobes a la zona de Llafranc i t’interessa el tennis, no dubtis en visitar el club Tennis Llafranc i conèixer tot el que tenen per a oferir-te.

Ascensors ERSCE donant suport sempre a l’esport!

Desplaça cap amunt