Instal·lem nou ascensor a casa Batlló

Avui divendres 14 de maig, s’han reobert les portes de la Casa Batlló als visitants. Aquest edifici modernista construït per Antoni Gaudí al Passeig de Gràcia és un dels punts claus de la ciutat de Barcelona. L’espai central de l’estructura compta amb un dels nostres ascensors més clàssics i protegits pel seu alt valor arquitectònic.

Ara, amb aquesta nova reobertura, s’han afegit 2.000 metres quadrats a la visita, amb dues noves sales amb tecnologia immersiva. En aquest augment del recorregut entrem nosaltres, afegint un segon ascensor a les instal·lacions, permetent donar accessibilitat des de tots els pisos fins a la part superior exterior, que ara compta amb una terrassa amb taules.

A més, la cabina de l’ascensor, la creem per a acompanyar estèticament a la nova escala dissenyada per l’estudi londinenc Ancient & Modern Chesneys Architectural amb una xarxa metàl·lica vertical creada per l’arquitecte japonès Kengo Kuma. Per als visitants que necessitin o desitgin utilitzar el nostre ascensor, rebran una experiència sensorial a través de la il·luminació i el tacte.

Desplaça cap amunt