Panoramix, l’ascensor invisible muntat a COAC

A ERSCE sempre hem destacat per oferir tecnologies d’última generació en el disseny i instal·lació d’ascensors. I “Panoramix” no és l’excepció. Ens enorgulleix haver portat el model d’ascensor panoràmic Premium a un altre nivell, creant un ascensor que integra tecnologies avançades i materials d’alta qualitat per a oferir una experiència única als nostres clients.

En aquest projecte, comptem amb la col·laboració de Peris + Toral Arquitectes per a aconseguir una integració perfecta de l’ascensor en el seu entorn i espai. El resultat és un ascensor que es fusiona harmoniosament en l’edifici i brinda una vista panoràmica espectacular durant el seu recorregut.

Com a equip, ens sentim molt satisfets d’haver aconseguit un ascensor que integra l’estètica i la funcionalitat d’una manera única. La nostra combinació d’operadors i mecanismes invertits, polsadors sense fils i cabina sense cable de maniobra aconsegueix la transparència necessària que ens ha permès crear “Panoramix, l’ascensor invisible”.

Si estàs interessat a conèixer més sobre aquest i altres projectes d’Ascensors ERSCE, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estem compromesos a continuar innovant i creant solucions personalitzades que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients.

Desplaça cap amunt