Escales Mecàniques a Barcelona

Facilita la mobilitat amb escales mecàniques

Las escaleras mecánicas ERSCE están pensadas para proporcionar las mejores experiencias a tu cliente, tanto en comodidad y confort, como en prestaciones técnicas.

La gama de escaleras va un paso más allá en tecnología, eficiencia y adaptabilidad. Un amplio rango de posibilidades asegura la idoneidad de cada elección, sean cuales sean las condiciones concretas de cada caso. Espacio, tráfico de pasajeros y condiciones de uso dejan de ser limitaciones para convertirse en nuestros indicadores para determinar la mejor elección ante las especificaciones del proyecto. 

Además, el diseño modular asegura la optimización de la instalación y el disfrute del producto, gracias a su capacidad de respuesta según las necesidades.

Les escales mecàniques ERSCE estan pensades per a proporcionar les millors experiències al teu client, tant en comoditat i confort, com en prestacions tècniques.

La gamma d’escales va un pas més enllà en tecnologia, eficiència i adaptabilitat. Un ampli rang de possibilitats assegura la idoneïtat de cada elecció, siguin les condicions concretes que siguin en cada cas. Espai, trànsit de passatgers i condicions d’ús deixen de ser limitacions per a convertir-se en els nostres indicadors per a determinar la millor elecció davant les especificacions del projecte.

A més, el disseny modular assegura l’optimització de la instal·lació i el gaudiment del producte, gràcies a la seva capacitat de resposta segons les necessitats.

Escales mecàniques personalitzades per a cada lloc

El nostre sistema ofereix tot tipus de possibilitats amb característiques comunes: fiabilitat, confort i òptim acompliment són la base de l’èxit de qualsevol producte de la gamma ERSCE STEP.

Com correspon a la nostra filosofia d’excel·lència i millora contínua, tots els nostres productes compleixen amb la Normativa Europea EN115, i altres codis internacionals.

Adaptabilitat i òptim acompliment

Escales mecàniques per a tota mena d’edificis

Altres productes

Sol·licitud de pressupost

La sol·licitud de preu per a unes escales mecàniques no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt