Instal·lació d'ascensors a Barcelona

Empresa d'instal·lació d'ascensors

Instal·lem ascensors en obres noves

En la majoria de les obres noves, es necessiten ascensors i altres solucions de transport vertical que facilitin el flux dins de l’edifici a tot el públic.

A Ascensors ERSCE disposem de productes per a tota mena de mobilitat vertical, sent actualment un dels especialistes de referència en dissenys singulars i panoràmics.

Per a garantir que la solució sigui l’òptima, l’equip tècnic d’ERSCE Ascensors pot participar en totes les etapes del procés.

Instalamos ascensores en obras nuevas

En la mayoría de las obras nuevas, se necesitan ascensores y otras soluciones de transporte vertical que faciliten el flujo dentro del edificio a todo el público. 

En Ascensores ERSCE disponemos de productos para todo tipo de movilidad vertical, siendo actualmente uno de los especialistas de referencia en diseños singulares y panorámicos.

Para garantizar que la solución sea la óptima, el equipo técnico de ERSCE Ascensores puede participar en todas las etapas del proceso.

01.

Estudi i planificació

Es realitza una anàlisi de trànsit per a assessorar-lo en la quantitat, variants i característiques dels equips de transport vertical.

02.

Disseny estètic i funcional

Els equips, a més de respondre a les necessitats de mobilitat, tenen una aparença adequada al disseny de l’edifici.

03.
Instal·lació i muntatge

Aquesta etapa es realitza en el menor temps possible, reduint les interferències en el treball d’altres empreses en l’obra.

04.
Verificació exhaustiva

Abans de la posada en marxa, el nostre equip tècnic realitza una revisió dels elements de seguretat instal·lats.

Instal·lació d'ascensors en edificis antics

Instal·lar un ascensor en un edifici existent porta innombrables comoditats per als veïns. A més de millorar la qualitat de vida de tots els seus usuaris, disposar d’un ascensor fa que s’elevi notablement el valor de la propietat. Pot ser interior, encara que a vegades es munten ascensors exteriors per a edificis.

Fem dissenys especials per a edificis antics o que tinguin un buit molt reduït per a l’ascensor. En moltes ocasions la millor solució és un ascensor exterior dissenyat a mida per a l’edifici.

Ascensors ERSCE contribueix amb la seva experiència en totes les etapes de la instal·lació d’un nou ascensor.

Oferim assessorament als nostres clients durant tot el procés, per a junts trobar la solució que millor s’adapti a les seves necessitats. Si sou una comunitat de veïns o una comunitat de propietaris, ens adaptarem sense problema.

Kit Eco-Eficient

Mesures encaminades a reduir el consum energètic

Estudis de trànsit per a projectes d'ascensors

El nostre servei d'instal·lació i muntatge d'ascensors va més enllà, incloent-hi estudis de trànsit detallats que analitzen la freqüència d'ús, hores punta, i capacitat necessària, permetent un dimensionament precís del sistema d'ascensors ideal per al seu edifici. Sigui per a projectes nous o modernitzacions, aquests estudis identifiquen àrees de millora, garantint una eficiència òptima i una experiència satisfactòria per als usuaris. Recolzats en programari especialitzat, generem models i simulacions que faciliten una presa de decisions informada. En triar els nostres serveis, obté no sols una instal·lació d'ascensors de primera qualitat, sinó també una solució personalitzada i ben fonamentada que millora significativament l'operativitat del seu edifici.

Atenció pròxima i de qualitat

Som especialistes en la construcció d’ascensors a mida.

Oferim assessorament durant tot el procés d’instal·lació.

Altres serveis

Manteniment d'ascensors

Revisi la millor variant de manteniment preventiu per al seu ascensor, amb la finalitat d'allargar la seva vida útil.

Modernització d'ascensors

Descobreixi si el seu ascensor funciona com deu. Identifiqui els problemes i permeti'ns oferir-li les solucions.

Sol·licitud de pressupost per a muntatge d'ascensors

La sol·licitud d’un pressupost d’instal·lació d’ascensors no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa d’instal·lació d’ascensors es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt