Modernització d'ascensors a Barcelona

Renovar un ascensor té molts avantatges

La modernització d’ascensors té avantatges importants per als usuaris, allarga la seva vida útil i millora sensiblement el seu confort i la seva imatge. La instal·lació de dispositius que incrementin la seguretat i redueixin el consum d’energia pot aconseguir un estalvi de fins al 50% en la factura elèctrica.

Ens fem càrrec de la contractació i la coordinació de tots els industrials necessaris per a la perfecta realització del seu projecte. Deixi-ho tot a les nostres mans i despreocupi’s.  A més, els nostres serveis de manteniment i assistència li garantiran la seva tranquil·litat futura.
  • Seguretat
  • Rendiment
  • Accessibilitat
  • Disseny i innovació
  • Espai i confort
  • Integració arquitectònica
  • Consum
  • Avaries
  • Despeses
  • Barreres arquitectòniques

Especialistes en modernitzar ascensors protegits per patrimoni

Problemes amb el seu ascensor?

Descobreixi si el seu ascensor funciona com deu. Identifiqui els problemes i permeti’ns oferir-li les solucions adequades per a renovar el seu ascensor.

La cabina no anivella
amb el sòl?

Accessibilitat
difícil?

Contínues
avaries?

Guies rodones
o de fusta?

Portes no tanquen/obren?

Estètica
deteriorada?

Vibracions
i sorolls?

Tancament brusc
de portes?

Compleix
la normativa?

Falta d'espai
a la cabina?

Accés a
nivell de carrer?

Consum
excessiu?

Modernització de tota mena d'ascensors, muntacàrregues, elevadors...

També ens dediquem a la modernització d’elevadors, modernització de muntacàrregues, etc.

La renovació d'ascensors, com es fa?

El seu ascensor, a més de complir amb les normatives legals, ha de respondre a les seves necessitats d’accessibilitat. Els últims avanços tecnològics ens permeten millorar les seves prestacions i imatge, i estendre la seva vida útil.

Podem portar a terme la construcció de qualsevol mena de projecte especial ateses les necessitats específiques dels nostres clients, i ens ocupem de la completa rehabilitació de la seva instal·lació. Som especialistes en la fabricació d’ascensors a mida.
 

Per a aconseguir que la seva comunitat de veïns, empresa o llar estalviï energia, podem fer tot tipus de canvis: substitució completa de l’ascensor, portes automàtiques per a un menor consum, millorar l’ascensor sense canvi d’ascensor, etc. Més de 100 anys d’experiència ens permeten oferir-te aquest servei de manera integral, perquè sàpigues que estàs en bones mans.

Màquines

Grups tractors amb altes prestacions, amb o sense reductors de velocitat, possibiliten millorar el confort i l'eficiència dels equips.

Maniobra

La maniobra és el sistema neuràlgic de l'ascensor. Garanteix la seva eficàcia, rendiment i la seguretat de la instal·lació.

Guanyar espai

Redissenyem i recombinem tots els components de l'ascensor per a guanyar espai: més cabina, possibilitat de tenir dobles accessos des de la mateixa cabina per a accedir a soterranis o terrats, etc.

Sense fossat i escapament reduït

Hi ha ocasions en les quals els espais entre plantes no permeten equips tradicionals i en les quals les mesures de fossat i escapament no tenen cabuda. A ERSCE dissenyem ascensors sense fossat i amb escapament reduït per a no renunciar a cap dels avantatges de disposar d'un ascensor.

Portes de cabina i replans

Existeix una variada gamma de solucions per a donar resposta a cada projecte i amb una extensa gamma d'acabats: portes d'acer inoxidable, pintades, de vidre emmarcat, de vidre total, de fusta.

Mecàniques de l'ascensor

Els enginyers d'ERSCE realitzem els nostres propis dissenys per a aconseguir solucions personalitzades per a cada cas i que permetin per exemple, aprofitar millor les possibilitats de l'espai, controlar i augmentar la velocitat, etc.

Quota zero

Remodelem les instal·lacions per a portar l'ascensor a peu de carrer.

Restauració d'elements identificatius antics

Portes de malla, botoneres de llautó, cabines de fusta, etc. Hi ha una infinitat d'ascensors antics amb un elevat valor estètic que podem modernitzar per a fer-los tecnològicament eficaços respectant i restaurant tots aquests components.

Decoració

Funcionalitat i estètica es combinen en un ampli ventall de possibilitats, materials i acabats.

Seguretat

Components de seguretat que protegeixen tant usuaris com a tècnics i operaris de l'ascensor.

Kit Eco-Eficient

Mesures encaminades a reduir el consum energètic

Altres serveis

Manteniment d'ascensors

Revisi la millor variant de manteniment preventiu per al seu ascensor, amb la finalitat d'allargar la seva vida útil.

Instal·lació d'ascensors

Sigui en construcció d'obra nova o en edificis existents, ens encarreguem de totes les etapes.

Sol·licitar pressupost de modernització d'ascensors

La sol·licitud d’un pressupost per a renovar ascensors antics no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un professional de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt