Muntaplats

Muntaplats per a càrregues reduïdes

El Mini Elevador ERSCE 100, és ideal per a l’elevació de petites càrregues. Té un funcionament electromecànic i s’adapta a espais molt reduïts.

Amb un control de maniobra universal, velocitat progressiva i un recorregut il·limitat, la seva càrrega efectiva és de 5 a 100kg i les dimensions de la cabina són personalitzables. Un dels grans avantatges d’aquest elevador muntaplats.

A més comptem amb una àmplia gamma de models i opcions d’accés. Per a facilitar la càrrega i descàrrega entre punts, els nostres Mini Elevadors poden tenir diferents cares d’accés.

Per a què serveix un muntaplats?

Un muntaplats és un dispositiu essencial dissenyat per a facilitar l’elevació i transport de plats, aliments i altres objectes entre diferents nivells d’un edifici. Sovint es troben en restaurants, on la rapidesa i eficiència en el servei són primordials. Però, què és un muntaplats exactament? És un tipus d’elevador especialitzat, que es diferencia dels ascensors tradicionals en la seva grandària i funció. El muntaplats està dissenyat específicament per a transportar càrregues més petites, com a plats de menjar o documents, entre diferents pisos.

A més dels restaurants, aquests dispositius són cada vegada més populars en cases particulars, sent el muntaplats per a casa una opció a considerar per a aquells que busquen comoditat i eficiència en la seva llar. La modernització de muntacàrregues ha permès la creació de models més compactes i eficients, com els mini muntacàrregues i mini ascensors per a cases. A més, per als qui estan considerant instal·lar un, és essencial tenir en compte les mides del muntacàrregues o les mesures del muntaplats, ja que aquests dispositius requereixen d’un espai específic per al seu correcte funcionament.
 

Si estàs pensant a adquirir un, a ERSCE et donarem el preu del teu muntaplats. També oferim altres solucions personalitzades, com a elevadors per a restaurants. Com a empresa d’ascensors amb més de 100 anys en el mercat, ens podem adaptar al que necessites. Truca’ns!

Mou minicàrregues de manera àgil

Ascensor muntaplats per a tota mena de necessitats: hotels, restaurants, habitatges…

Altres productes

Sol·licitud de pressupost

La sol·licitud de preu per a un muntaplats no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt