Pujaescales a Barcelona

Les pujaescales faciliten l'accessibilitat completa

Les plataformes pujaescales estan dissenyades perquè les persones que es desplacen en cadira de rodes puguin pujar i baixar les escales amb total autonomia, millorant així l’accessibilitat.

Estan indicades per a l’entrada dels edificis (tant públics com privats) i també per a dotar d’accessibilitat a qualsevol tipus de negoci. Solen ser molt utilitzats en botigues, comerços, restaurants, portals i locals públics.

Les pujaescales són plegables, ocupen molt poc espai en el lloc on van instal·lats i queden perfectament integrats en l’entorn. Es poden instal·lar en escales rectes i corbes, en espais interiors i a la intempèrie.

També instal·lem cadires pujaescales on ho necessitis. Pots demanar-nos preu sense compromís. Però abans dona un cop d’ull al nostre catàleg.
Plataforma salvaescaleras
CARRER_CARME_007
A ERSCE som líders en solucions de mobilitat i accessibilitat a Barcelona. La nostra àmplia gamma de pujaescales està dissenyada per a facilitar la vida d’aquells que enfronten desafiaments en la seva mobilitat diària. Ja sigui que estiguis considerant cadires pujaescales, rampes pujaescales o plataformes elevadores, tenim la solució perfecta adaptada a les teves necessitats i espai. Les pujaescales mòbils sense instal·lació són una altra opció versàtil que oferim, ideals per a aquells que busquen solucions temporals o portables.
 
El nostre compromís és donar solucions de qualitat a preus competitius. Si vols saber el preu d’un ascensor pujaescales o desitges sol·licitar pressupost per a un pujaescales específic per a la teva llar o negoci, no dubtis a contactar amb nosaltres.  Confia en ERSCE per a garantir l’accessibilitat i comoditat en cada racó del teu espai.

Accessibilitat total, sense deixar a ningú enrere

Pujaescales per a tota mena de negocis i edificis

Altres productes

Sol·licita pressupost per a pujaescales

La sol·licitud d’un pressupost no genera obligació ni cap compromís amb Ascensors ERSCE. Una vegada remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè.

Desplaça cap amunt