Guies rodones o de fusta?

¿Problemes amb el seu ascensor?

La cabina no anivella amb el terra?

Vibracions o sorolls?

Falta d’espai a la cabina?

MODERNITZACIÓ D’ASCENSORS

Modernitzar el seu ascensor comporta avantatges importants per als usuaris. Allarga la seva vida útil i millora sensiblement el seu confort i la seva imatge. La instal·lació de dispositius que augmenten la seguretat i redueixin el consum d’energia poden aconseguir un estalvi de fins el 50% en la seva factura elèctrica.

ACONSEGUEIX MÉS:

COM MILLORAR EL SEU ASCENSOR

Ens fem càrrec de la contractació i la coordinació de tots els industrials necessaris per a la perfecta realització del seu projecte. Deixi-ho tot a les nostres mans i despreocupis. A més, els nostres servies de manteniment i assistència li garantiran la seva tranquil·litat futura.

ACONSEGUEIX MENYS:

Seguretat  •  Rendiment    Accessibilitat    Innovació  •  Espai

Confort  •  Integració arquitectònica  •  Disseny

Consum  •  Avaries  •  Barreres arquitectòniques  •  Despeses

Descobreixi si el seu ascensor funciona com cal. Identifiqui  els problemes i permeti’ns oferir-li les solucions.

Portes no tanquen/obren?

Accessibilitat difícil?

Tancament brusc de portes?

Accés al nivell del carrer?

Estètica deteriorada?

Contínues avaries?

Compleix la normativa?

Consum excessiu?

El seu ascensor, a més de complir amb les normatives legals, ha de respondre a les seves necessitats d’accessibilitat. Els últims avenços tecnològics ens permeten millorar les seves prestacions i imatge, i estendre la seva vida útil.

 

Podem emprendre la construcció de qualsevol tipus de projecte especial atenent a les necessitats específiques dels nostres clients, i ens ocupem de la completa rehabilitació de la seva instal·lació.

La preocupació d’ERSCE per la cura de l’entorn l’acompanya des dels seus inicis, incorporant les tecnologies més avançades a tots els seus productes. Per aquesta raó, la inclusió de mesures eco-eficients en els nostres dissenys ha sigut un objectiu constant. El febrer de 2004, vam certificar el nostre Sistema de Gestió mediambiental amb la norma ISO 14000, elevant el nostre compromís per arribar cada cop més lluny en la nostra cura de l’entorn.

En el nostre compromís per la cura del medi ambient i el benestar de la comunitat, ERSCE Ascensores ha desenvolupat un “kit Eco-eficient”.

Són mesures encaminades a reduir el consum energètic:

 

• Substitució de l’enllumenat de cabina, per il·luminació LED.

• Instal·lació de sistemes sleep en ascensors.

• Instal·lació de regeneradors d’energia.

• Instal·lació de variadores de freqüència en els ascensors hidràulics.

• Substitució de motors convencionals per motors Gearless.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials:

Drets reservats, ERSCE Ascensores ©2018

Avís legal, política de privacitat i de cookies.

MÀQUINES

Grups tractors amb altes prestacions, amb o sense reductors de velocitat, possibiliten millorar el confort i l’eficiència dels equips.

La maniobra és el sistema neuràlgic de l’ascensor. Garanteix la seva eficàcia, rendiment i la seguretat de la instal·lació.

MANIOBRA

GUANYAR ESPAI

Redissenyem i recombinem tots els component de l’ascensor per guanyar espai: més cabina, possibilitat de tenir dobles accessos des de la mateixa cabina per accedir a soterranis o teulades, etc.

 

Hi ha ocasions en les que els espais entre plantes no permet equips tradicionals i en les que les mesures del fossat i l’escapament no tenen cabuda. A ERSCE dissenyem ascensors sense fossat i amb un escapament reduït per no renunciar a ninguna de les avantatges de disposar d’un ascensor.

SENSE FOSSAT I ESCAPAMENT REDUÏT

PORTES DE CABINA I REPLANS

Existeix una variada gamma de solucions per donar resposta a cada projecte i amb una extensa gamma d’acabats: portes d’acer inoxidable, pintades, de vidre emmarcat, de cristall total, de fusta.

Els enginyers d’ERSCE realitzem els nostres propis dissenys per aconseguir solucions personalitzades per a cada cas i que permetin, per exemple, aprofitar millor les possibilitat de l’espai, controlar i augmentar la velocitat, etc.

MECÀNICA DE L’ASCENSOR

COTA ZERO

Remodelem les instal·lacions per portar l’ascensor al peu del carrer.

Portes de malla, botoneres de llautó, cabines de fusta, etc. Hi ha una infinitat d’ascensors antics amb un elevat valor estètic que podem modernitzar per fer-los tecnològicament eficaços respectant i restaurant tots els components.

RESTAURACIÓ D’ELEMENTS IDENTIFICATIUS ANTICS

DECORACIÓ

Funcionalitat i estètica es combinen en un ampli ventall de possibilitats, materials i acabats.

Components de seguretat que protegeixen tant als usuaris com als tècnics i operaris de l’ascensor.

SEGURETAT

Sol·licitud de pressupost sense compromís

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido correctamente.

Et truquem gratis!

Vols fer una consulta als nostres especialistes? Deixi’ns les seves dades i nosaltres et truquem.

 

Enviando...

Error.

Recibido.

La sol·licitud d’un pressupost no genera cap obligació ni compromís  amb Ascensores ERSCE. Un cop remeses les dades, un comercial de la nostra empresa es posarà en contacte amb vostè per a coordinar una visita.

Llegir política de privacitat.